Elena

Eu sunt Elena. Mi-am dorit inca din clasa a X a sa fiu ziarist pentru ca am vazut un reporter de la ProTV relatand de pe Valea Jiului cand minerii erau porniti catre Bucuresti. Mi s-a parut ca e cel mai tare job pe care il poti avea. Un Adelin Petrisor (daca nu cumva chiar el) ne invata cum e cu relatarile de la fata locului si in planul 2, in ceata adevarata
nu de la camera, se vedeau minerii cum veneau inspre mine de ziceam sa ne intra in casa.
Ei bine, ca in povesti, fara happy end, eu am studiat Jurnalistica. Din bucati, cu multa caposenie din partea mea. Doar ca nu am fost niciodata dar niciodata ziarist. Am scris eu texte si textulete, dar niciodata ca material bun de tipar.

Asa ca astazi, pe nisipuri olandeze miscatoare, impreuna cu Sorinela, un munte de suflet si vointa – ne propunem sa va scriem cuvinte care, in noi stau sa dea pe dinafara, pe care le stim ca fiind romanesti, cand de fapt sunt si regionalisme, cuvinte alese cu creierul, scrise la tastatura si iesite din inimi, pline ochi sa va spuna cate ceva. Ceva de pe aici, sau de pe colo, dar si de pe dincolo, daca ne place ce auzim, vedem, citim sau chiar pozam.

Va asteptam sa ni v-alaturati. Sa scrieti si voi cuvinte stiute si care stau sa iasa pe si in limba sufletului romanesc. De oriunde de pe Pamant. Sau de pe Marte, ca nu se stie si vrem acoperire buna!


Hai, cu bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s